[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ВИБОРИ-2010 » За кого Ви б проголосували на виборах міського голови Рави-Руської? » За кого Ви б проголосували на виборах міського голови? (Тут Ви можете писати про своїх кандидатів)
За кого Ви б проголосували на виборах міського голови?
AdminДата: Четвер, 29.07.2010, 22:55 | Повідомлення: # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Ласкаво просимо писати про кандидатів у мери Рави-Руської: ймовірних та тих, яких би Ви хотіли бачити. Маємо надію на Вашу активність та політичну самосвідомість!
 
ЮрійДата: Неділя, 01.08.2010, 12:37 | Повідомлення: # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Відсутній
Адмін, прошу дати список депутатів міської ради. Усіх.
Далі по темі: Серед перелічених кандидатів у мери немає осіб які зробилять корисне для Рави, усі вони будуть зацікавлені тільки одним, де б виділити собі земельки. Жоден з них не має авторитету в області і тим більше не є господарем, який би зміг управляти містом. На мою думку, потрібно шукати кандидатів серед людей які успішно управляють великим підприємством або власним бізнесом, мають авторитет у області (не в районі) і зможуть показати проблеми і вибити кошти для прикордонного міста. Тим більше вирішити проблеми, які потребують вирішення в контексті проведення Євро 2012. Алла за період свого керівництва зробила рівно НОЛЬ для Рави. Пан Лозинський на мою думку вартий уваги, але малоймовірно, що він погодиться знову бути кандидатом. Директор Шпалопросочувального заводу теж під питанням. Чесно, на даний час навіть, не знаю кого запропонувати. Приїзджаючи до рідного міста щоразу бачу його грязнішим і страшнішим, яма на ямі, обдерті будинки, грязні вулиці. Боляче на це дивитись і хочеться, щоб прийшла б все таки людина яка зможе виправити ситуацію.
Р.S. Адмін. Якщо хочеш розвивати цю тему не потрібно робити опитування серед 86 зареєстрованих учасників форуму. Велика ймовірність похибки. Потрібно іти до людей, наприклад: роздати листівки - анкети поштальйонам після заповнення яких кожен зможе віддати їх у встановленому місці; опитування в місцях найбільшого скупчення людей; тощо.
Після проведеної роботи інформацію оприлюднити на сайті
 
AdminДата: Неділя, 01.08.2010, 13:08 | Повідомлення: # 3
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Говорячи про опитування, мушу зазначити, що це лише попереднє опитування, куди включені кандидати, які мають намір балатуватися. Офіційно зареєстровані і справжні списки будуть десь у вересні, тоді ми і зможемо реально дізнатися думку равчан.
Опитування, яке проводиться на нашому сайті, носить не соціологічний, а радше - ознайомчий характер. Воно в жодному разі не може бути використане як орієнтир для кандидатів і не відображає справжню думку населення.
Щодо анкет, соціологічної вибірки та власне самого опитування равчан, то це доволі копітка праця, до якої потрібно залучати соціологів. У цьому повинна бути зацікавлена якщо не районна, то, принаймні, міська влада, яка і має виділити кошти на проведення соціологічного опитування.
Відповідно до числа населення Рави, яке складає 8000 осіб, для точного соцопитування необхідного опитати 400 осіб з відповідним відсотковим співвідношення щодо віку, статі, соцстану та інших критеріїв. Цим повинні займатися професійні соціологи, а не прості аматори.
Щодо пана Лозинського та пана Сікорського (директора шпалозаводу), то згідно думки першого, равчани обрали наступного міського голову, поклавши надію на те, що вона триматиме місто у порядку. А пан Сікорський уже півроку не є директором заводу і, що характерно, за нашими даними, не є равчанином.
Щодо списку депутатів, то ми раді викласти його на нашому сайті. Очікуйте його через декілька днів.
 
ЮрійДата: Понеділок, 02.08.2010, 16:47 | Повідомлення: # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Відсутній
Щодо опитування на сайті - зрозуміло. Брати на себе відповідальність за самостійно проведене опитування - теж зрозуміло. Ризик бути звинуваченим у заангажованості дуже великий.
Стосовно місця нароження пана Сікорського: на мою думку, без різниці звідки людина, головне щоб була господарем (менеджером) і виконала очікування виборців. Для ефективного управління потрібно знайти спільну мову з бізнесменами та жителями м. Рави, створити правила та примусити чітко їх дотримуватись, вміти домовлятись з обласною владою та показати проблеми які стоять перед містом. Якщо ж людина під час свого керування установою, своїм бізнесом чи містом норобила дурниць (наприклад пороздавала земельку своїм спонсорам, формально зробила ремон дороги на вулиці Б. Хмельницького і ін. вул., при цьому, списавши близько 100 тис. грн., давала хабарі, поступала несправедливо або незаконно) вона сидітиме у місцевої влади та правоохоронних органів на гачку і жодного кроку не зробить без їх дозволу. Таких людей до влади допускати не можна. Треба бути чистим перед собою та людьми, деколи потрібно вміти приймати непопулярні рішення. Пан Лозинський помилявся або піарив Аллу, яка, на мою думку, була всього навсього пішаком у цій грі (без образ у чиюсь сторону)

Одна ідея промайнула. Адмін, потрібно створити Тему на якій оприлюднюватимуться усі рішення міської влади (бюджет, земельні питання, ітд ітп.). Їх приймається не так уже й багато, при цьому усі без проблем зможуть з ними ознайомитись он лайн, тим самим підвищиться відвідуваність сайту.

За депутатів - наперед дякую!

 
AdminДата: Понеділок, 02.08.2010, 17:08 | Повідомлення: # 5
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Пане Юрію, в нас з Вами дуже схожі думки і однакове бачення ситуації в місті. Відкрию Вам одну таємницю: рішення, які приймаються міською радою на сесії, що стосуються як виділення земельної ділянки, так і інших справ, не те що я, як адміністратор сайту не можу отримати, його копії навіть депутатам на руки не видають. Мав розмову з трьома різними депутатми міської ради. Один з них сказав, що не може отримати копію рішення по різних питаннях, які розглядаються на сесії, які приймаються, оскільки йому, як це не банально, відмовляють!
Декілька тижнів тому я звернувся до міської ради з проханням надати мені рішення міської ради щодо затвердження паркових зон у місті. Мені відповіли, що цього рішення у міській раді вже, мабуть, нема, оскільки воно передане в районний архів. А копії рішення так і не знайшли!
Аналогічно відмовили і депутатам, які після забудови низки парків хотіли дізнатися які межі паркових зон. Тому говорити про те, що у міській раді будуть надавати рішення, які там приймаються, мабуть, вже буде зайвим.
Те саме стосується і того, що нас, місцеву газету, не повідомляють про різні заходи, зустрічі та інші питання, які відбуваються у місті. Ми разів 3 цього року зверталися до міського голови, але все надарма. Тому будь-яку інформації ми дізнаємося або через депутатів, або через якихось інших осіб, які знайомі з ситуацією. Тоді ми її провіряємо у міській раді і публікуємо в газеті і на сайті.
Але ми усі матеріали та рішення, які нам вдасться отримати, неодмінно публікуємо і будемо публікувати надалі.
З іншого боку, ми сподіваємось, що після зміни влади на місцях, новий мер буде з розумінням ставитись до поінформованості населення щодо прийнятих рішень у міські раді.
Не хочу робити нікому реклами, але реально вже протягом 7 років у місті проводиться фестиваль, який не є ані політичною агітацією напередодні виборів, і не приносить ніякого прибутку його організатору. Все робиться заради ідеї. Це я Вам можу гарантувати, оскільки вивчив ситуацію із середини. А вона така, що, аби організувати такий фестиваль, потрібно залучати кошти. Держава не виділяє і доводиться з власної кишені викладати. На мій погляд, саме це і ознакою того, як потрібно дбати про місто, про культуру. Щодо газу та дороги, то тут дійсно потрібне порозуміння, мати авторитет в області. Важливою є така річ, як взаємопорозуміння з місцевими бізнесменами. Тут, насправді, також не все гладко.
Моєжу сказати одне: для того, щоб в Раві був мер, який нестиме відповідальність за свої дії і дбатиме про місто, потрібна сильна і організована громада, яка буде тримати під контролем всіх депутатів і мера. Але цього, нажаль, поки у місті нема. Люди якісь байдужі. Можливо, не всі, але перше враження складається саме таке.
 
GigantomaДата: Четвер, 03.08.2017, 16:31 | Повідомлення: # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Не хожу на выборы
 
stesakДата: Субота, 03.02.2018, 18:44 | Повідомлення: # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Классно!
 
elliannka89Дата: Четвер, 27.06.2019, 08:43 | Повідомлення: # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Я никогда не голосую...
 
ovsannikovnikolaj733Дата: Неділя, 27.10.2019, 18:09 | Повідомлення: # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Відсутній
не за кого бы
 
Форум » ВИБОРИ-2010 » За кого Ви б проголосували на виборах міського голови Рави-Руської? » За кого Ви б проголосували на виборах міського голови? (Тут Ви можете писати про своїх кандидатів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: