Головна » 2013 » Травень » 12 » 170 українців та поляків здійснюють велопробіг по Розточчю
12:09
170 українців та поляків здійснюють велопробіг по Розточчю

У Раві-Руській стартував VII велопробіг «Шляхами Східного Розточчя». Метою велопробігу є знайомство з природою та культурними пам’ятками українсько-польського прикордоння. Цьогоріч участь у ньому беруть понад 170 велолюбителів з України та Польщі, серед яких міський голова Рави-Руської Ірина Верещук та війт гміни Любичі-Королівської Томаш Лещинський.
«Ми раді бачити, що щороку кількість учасників збільшується. Це свідчить про те, що такий велопробіг є потрібним, популярним та подобається тим, хто бере у ньому участь», - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
Велопробіг «Шляхами Розточчя» відбуватиметься два дні, 11 та 12 травня. Щороку маршрут, який подолають велосипедисти, є іншим. Цього разу їм доведеться проїхати близько 50 км. Велопробіг стартував на українсько-польському кордоні у ПП «Рава-Руська-Гребенне». Маршрут на території України у пролягатиме через Рава-Руську, с. Борове, с. Потелич, с. Старе Село, с. Кам’янку-Липник та закінчиться у знову у Раві-Руській. У неділю велосипедисти мандруватимуть на території Польщі за маршрутом Любича-Королівська – Затилля – Лазова – Гута-Любицька – Мжиглоди – Княже – Любича-Королівська.
Зазначимо, що велопробіг «Шляхами Східного Розточчя» відбувається щороку в рамках співпраці Рави-Руської міської ради та гміни Любичі-Королівської.

Категорія: Спорт | Переглядів: 786 | Додав: Admin | Теги: Шляхами Східного Розточчя, українці, поляки, Томашів-Любельський, Велопробіг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]