Головна » 2008 » Травень » 07
Жовківський район Львівської області вподобали інвестори з Данії, Польщі, Німеччини та Сполучених Штатів Америки. Торік приріст прямих іноземних інвестицій в економіку Жовківського району сягнув 3,8 млн дол. США, у 2006 р. цей показник становив 1,2 млн дол. США. Про це повідомив сьогодні, 6 травня, власкор ЗІКу з посиланням на дані Жовківської РДА.

Найпотужнішими виробництвами, створеними в результаті реалізації солідних інвестиційних проектів у Жовківському районі, нині є ТзОВ «Агрокап», «Сі-Сі-Ай-Любеля», ТзОВ «Ен Джі Метал Україна».

Цього року нарешті розпочнеться зведення Любельської коксівної шахти в Жовківському районі, яка, за інформацією Жовківської РДА, буде першою приватною копальнею в Україні. Всі геологорозвідувальні та інші роботи завершено. Копальню обладнають відповідно до найновіших досягнень науки і техніки.

Довідка ЗІКу.

Торік Любельська сільська рада відвела земельну ділянку площею 44,3 га для будівництва коксівної шахти «Любельська» №1-2 ... Читати далі »
Переглядів: 1344 | Дата: 07.05.2008 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

У незадовільному стані перебуває частина парку рухомого складу, який потребує оновлення, у ПП «Бенів» та «Авто-світ», що займаються пасажирськими перевезеннями в Жовківському районі. Про це йшла мова на засіданні колегії Жовківської РДА, – повідомив сьогодні, 6 травня, власкор ЗІКу.


Керівник відділу розвитку інфраструктури РДА Володимир Букрій, зокрема, наголосив, що на жовківських теренах пасажирів обслуговують 14 перевізників, з яких найякісніше це роблять ВАТ «Львівське АТП-14630», ВАТ «Львівське АТП-14631», ТзОВ «Авто-світ»

На колегії також обговорили проблему автомобільних шляхів, адже Жовківський район розташований на перетині декількох важливих транспортних доріг (державного та міжнародного значення), однак до багатьох населених пунктів неможливо доїхати автомобільним транспортом.

У засіданні колегії Жовківської РДА взяв участь та виступив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області В. Беспалов.

Переглядів: 1208 | Дата: 07.05.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)