Головна » 2008 » Червень » 6 » Львівські митники у «Рава-Руській» викрили дніпропетровську контрабанду на 500 тис. грн
12:17
Львівські митники у «Рава-Руській» викрили дніпропетровську контрабанду на 500 тис. грн
Працівники Львівської митниці викрили спробу незаконного ввезення в Україну виробів з полімерних матеріалів ПВХ, профілю для виготовлення пластикових вікон на суму понад 500 тис. грн. Про це повідомив сьогодні, 6 червня, власкору ЗІКу начальник сектору зв’язків з громадськістю Львівської митниці Роман Макар.

З його слів, у пункт пропуску «Рава-Руська» в Україну в’їхали 4 вантажівки, які перевозили на адресу одного з підприємств Дніпропетровська вироби з полімерних матеріалів ПВХ, профіль для виготовлення пластикових вікон в асортименті. Дані, що вказувались в документах викликали сумнів у митників. Тож було проведено перевірку їх правдивості.

«За результатами перевірки встановлено, що митна вартість вказаного товару майже в четверо вища за вказану у товаросупровідних документах. Також встановлено, що фірми відправника та одержувача – інші.

За фактом приховування від митного контролю шляхом подання документів, що містять неправдиві дані стосовно фірми відправника, одержувача та вартості товару складено протокол про порушення митних правил. Товар вилучено», – розповів власкору ЗІКу Роман Макар.

Категорія: Митниця | Переглядів: 1138 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]