Головна » 2008 » Червень » 13 » На фесті «Зашків-2008» молодь пильнуватимуть працівники Львівського центру соціальних служб
12:01
На фесті «Зашків-2008» молодь пильнуватимуть працівники Львівського центру соціальних служб
13-15 червня Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді візьме участь у молодіжному фестивалі «Зашків – 2008». Там представники центру надаватимуть соціальні послуги молоді. Про це сьогодні, 13 червня, ЗІКу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У наметах центру кожен гість фестивалю зможе отримати такі соціальні послуги: інформаційні, психологічні, юридичні, соціально-побутові. Серед молоді розповсюджуватимуть інформаційні буклети та плакати для профілактики негативних явищ.

У наметовому містечку працюватиме понад 40 осіб: працівники центру та волонтери. Їх можна буде розпізнати за світлозеленими накидками та великим банером із логотипом Львівського міського центру соціальних служб.

Довідка.

Сьогодні у с. Зашків Жовківського району розпочинається молодіжний фестиваль «Зашків-2008» з нагоди 117 річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця. Фестиваль триватиме до 15 червня.

Переглядів: 1063 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]