Головна » 2008 » Червень » 20 » Хто втамує інформаційни голод Рави-Руської?
22:07
Хто втамує інформаційни голод Рави-Руської?
З кожним днем все більше і більше постає питання щодо того, що у нашому місті не подається інформація про події, що відбулися, актуальні проблеми та інші питання, що турбують місцевих жителів.
Саме з такою метою - інформувати равчан про перебіг подій у місті і створювався цей сайт. На жаль, на початку свого існування, через відсутність доступу до інформації, яка цікавить равчан, ми не могли розміщувати на сайті саме ту, яка так необіхдна. Нас, так само як і вас, незадовільняє такий стан речей, який є у місті та регіоні. Тому ми просимо усіх небайдужих до долі рідного міста людей співпрацювати з нами, висловлюватися на сайті, вносити свої пропозиції, писати те, що думаєте...
Адміністрація сайту уже найближчим часом (орієнтовно з 15 липня) розпочне розміщувати на своєму сайті ті матеріали та публікації, які будуть цікавими місцевим жителям та актуальні у наш час. Тож просимо всіх відвідувачів сайту долучитися та допомогти нам втамувати інформаційний голод, який переслідує Равщину уже десятки років.
Категорія: Місто | Переглядів: 1010 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]