Головна » 2008 » Липень » 11 » Львівські комуністи дадуть бій натівцям на українсько-польському кордоні
01:24
Львівські комуністи дадуть бій натівцям на українсько-польському кордоні

Як стало відомо ЗІКу завтра, 11 липня, у районі пункту пропуску «Рава-Руська», що у Львівській області, комуністи мають намір зустріти акціями протесту «натівських генералів», які їдуть в Україну на військові навчання «Сі Бриз-2008». З цього приводу у коментарі ЗІКу народний депутат України, член фракції КПУ Олександр Голуб заявив, що комуністи завжди готові провести акції протесту проти НАТО, однак поки що сама акція і місце її проведення є таємницею.

«У нас є кілька варіантів акції протесту, але поки що ми не розкриваємо, де і коли вони будуть проходити, аби нам не зашкодили», – наголосив Олександр Голуб.

Довідка ЗІКу.

Міжнародні військові навчання «Сі Бриз-2008» відбудуться 14 - 26 липня в Одесі.

11 квітня цього року Верховна Рада України ухвалила Закон України “Про допуск підрозділів збройних сил інших країн та територію України у 2008 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях”. Згідно із законом, у 2008 році передбачено проведення 9 навчань за участю українських військовослужбовців за межами території України та 11 військових навчань на території України, у тому числі “Сі Бриз – 2008”.

Планується, що у міжнародному миротворчому заході візьмуть участь представники 15 країн (Азербайджану, Бельгії, Вірменії, Великої Британії, Грузії, Греції, Данії, Канади, Латвії, Македонії, Німеччини, США, Туреччини, Франції та України).

Переглядів: 1044 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]