Головна » 2008 » Липень » 29 » Керівництво Жовківської РДА просять покарати за погану реалізацію дозвільної системи
15:48
Керівництво Жовківської РДА просять покарати за погану реалізацію дозвільної системи

Представництво Держкомпідприємництва у Львівській області просить т. в. о. голови Львівської облдержадміністрації вжити заходи і притягнути до відповідальності керівництво Жовківського району за погану реалізацію державної політики у сфері дозвільної системи. Про це повідомляє прес-служба представництва Держкомпідприємництва.

Як йдеться у повідомленні, 23 липня 2008 року Представництво Держкомпідприємництва у Львівській області здійснило позапланову перевірку щодо дотримання вимог законодавства у сфері дозвільної системи, дозвільного офісу і адміністратора Жовківської райдержадміністрації. За результатами складено акт та направлено лист т. в. о. голови Львівської облдержадміністрації Миколі Кмітю.

«Ми підготували достатньо жорсткого листа Голові облдержадміністрації з проханням вжити заходи і притягнути до відповідальності керівництво Жовківського району. Проте, зараз, наскільки нам відомо, голова Жовківської райдержадміністрації перебуває на лікарняному», - зазначив голова Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області – радник Голови Держкомпідприємництва України Ярослав Кашуба.

Нагадаємо, 11 липня 2008 року на обласному Форумі «Влада і бізнес – партнери» т. в. о. голови ЛОДА Микола Кміть дав відповідні доручення головам районів і міст щодо спрощення дозвільних процедур для підприємців та організації видачі дозволів за принципом «єдиного вікна».

Представництво Держкомпідприємництва у Львівській області попереджає, що і надалі буде здійснювати перевірки щодо дотримання законодавства у сфері дозвільної системи, і Жовківський район – це «перший дзвінок» для тих голів райдержадміністрацій, які ще цього не почули.

Переглядів: 1048 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]