Головна » 2009 » Червень » 26 » Через Рава-Руську митницю контрабандисти намагалися провезти 4000 пачок цигарок
12:10
Через Рава-Руську митницю контрабандисти намагалися провезти 4000 пачок цигарок
Чергову спробу перевезення контрабандних цигарок попередили прикордонники у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава -Руська». Зловмисники намагалися провезти 4000 пачок цигарок, заховані в тайнику напівпричепа. Про це сьогодні, 26 червня, ЗІК повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України Західного регіонального управління. 

Вантажний автомобіль марки «Рено» з причепом прибув о 03 годині ночі на виїзд з України на смугу руху «червоний коридор». Громадянин Республіки Польща 1961 р.н., який керував автомобілем заповнюючи митну декларацію запевняв, що не перевозить предметів та речей заборонених для вивезення з України. Однак, під час візуального огляду даного транспортного засобу у правоохоронців виникла підозра щодо можливого переміщення товарів, заборонених для вивезення з України. Прикордонниками, було з ініційовано проведення спільного огляду транспортного засобу в боксі поглибленого огляду.

Вантажівку було виведено із загального потоку для проведення спільного огляду. Як результат, було виявлено 4000 пачок цигарок, які знаходились в тайнику напівпричепа.

Товар вилучено та передано на склад митниці. По факту виявлення товару працівниками митниці було складено протокол про порушення митних правил, сума оцінки сигарет 13 тис грн. 

За перевезення тютюнових виробів, які були приховані від контролю з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників), транспортний засіб конфісковано та передано на склад митниці сума оцінки 311 тис. 716 грн. Загальна сума сягнула понад 320 тисяч гривень.

Категорія: Митниця | Переглядів: 995 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]