Головна » 2011 » Серпень » 10 » Біля "Рави-Руської" спіймали наркокур'єра
09:20
Біля "Рави-Руської" спіймали наркокур'єра

На Львівщині СБУ запобігла контрабандному ввезенню в Україну партії наркотичних засобів -- інформує прес-служба УСБУ у Львівській області.

Оперативники СБУ затримали поблизу митного поста „Рава-Руська” Львівської митниці 39-річного громадянина Республіки Польща, який прямував власним автомобілем "Мерседес" у приватну поїздку в Україну. Серед особистих речей затриманого правоохоронці виявили 250 таблеток трамадолу, які він контрабандним способом з приховуванням від митного контролю перемістив через митний кордон України з метою збуту на території Львівщини.

Управлінням СБУ у Львівській області стосовно контрабандиста порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів у великих розмірах), ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення чи збут наркотичних засобів їх аналогів або прекурсорів у великих розмірах) КК України.

За ці злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років із конфіскацією майна та наркотичних засобів, що були предметом контрабанди.

На цей час щодо затриманого зловмисника судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Категорія: Митниця | Переглядів: 985 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]