Головна » 2014 » Червень » 3 » «БОЛОТОбол» по-магерівськи
10:58
«БОЛОТОбол» по-магерівськи

Магерів – Рава-Руська – 2:2 (2:1)

Рава: Старчак,  Фурса, Стельмах, Старчак Я., Заблоцький М., (Кобринець, 87), Зінько(К) (Кіщук, 75), Чорний, Бойко, Богуш, Вивроцький, Дацишин (Заблоцький І., 79).

Голи: Бойко(21), Кіщук(76) – Мізерник(27, пен), Гарманчук (35).

Матч між цими командами вважався одним з центральних у першому колі, адже обидві команди перед початком цього серзону заявляли про чемпіонські амбіції.

Перед туром Рава лідирувала, а Магерів ділив друге місце за втраченими пунктами. І потрібно відзначити, що сама гра виправдала б всі очікування, якби не примхи погоди. Триденний дощ перетворив поле стадіону в суцільне болото. І назвати його смарагдовим газоном могли б лише відверті фантазери. Але, як кажуть, поле і м’яч однакові для обох команд…

Першу атаку в матчі провела Рава. Після серії помилок Чорний віддав передачу в карний майданчик і воротар Магерова, до речі, екс-гравець ФК «Рава», Доліновський, послизнуся і м’яч полетів до не прикритого Зінька, який, здавалось би, мав без проблем забивати, але … також послизнувся і випустив смугастого за межі поля.

Відповіли господарі небезпечним неточним ударом здалеку від Мізерника. Тут же здалеку перевірив пильність воротаря Бойко.

Після такого стартового спурту команди дещо заспокоїлись і більше «місили болото» в середині поля, ніж атакували. Перервав цю тенденцію штрафний, зароблений Равою неподалік від лінії штрафного майданчика. Пробивати взявся Бойко і виконав на диво точно, знявши павутину з правої дев’ятки воріт Магерова. 0:1.

Відповіли господарі практично миттєво. Стрімка атака на 27 хвилині гри завершилась порушенням правил Мар’яном  Заблоцьким у власному карному. Пенальті виконав Мізерник. Несильно, але точно –  Старчак був без шансів.

Цим Магерів не обмежився і вже через дві хвилини воротар Рави продемонстрував всю свою майстерність щоб дістати з під перекладини м’яча після удару ще одного екс -равця Рави Кондри.

А на 35 хвилині довгу передачу з правого флангу нападу головою замкнув Гарманчук і вивів Магерів вперед.

Зрівняти рахунок через 3 хвилини  зобов’язаний був Чорний. Обігравши на підступах до карного майданчика двох опонентів, він пробив сильно і точно. М’яч по зрадницки потрапив в стійку воріт.

До кінця тайму команди створили ще по одному моменту: Мізерник не зумів переграти Фурсу, а Дацишин пробив вище воріт. До речі, останній в цьому матчі виглядав досить блідо, адже силова боротьба в таких складних погодних  умовах явно не його.

Другий тайм розпочався з атак гостей. Бойко пробив вище, а удару Чорного забракло сили – з ним легко справився Доліновський. Господарі, у свою чергу, більше турбувались про захист власних воріт, хоча і провели ряд контратак. Зокрема, в одній з них по воротах з двадцяти метрів пробив півзахисник господарів і Старчаку прийшлось демонструвати всю свою майстерність, щоб перевести м’яча на кутовий.

І знову після активних перших хвилин таймі гра заспокоїлась. Здавалось, що сили закінчились в обох команд. Змінити гру могли свіжі сили з лави запасних. До чого й вдались обидва тренери. Зіграла заміна тренера Рави Романа Самчука. Замість капітана команди Зінька на поле вийшов швидкий нападник Кіщук і вже першим дотиком до м’яча зрівняв рахунок: па правому фланзі нападу м’яч виборов Стельмах, переадресував його Вивроцькому, той, в свою чергу, обігравши опонента навісив на дальню штангу й був ніким не прикритий Кіщук, якому залишалось лише спрямувати м’яча головою в пусті ворота.

До речі, автор цієї результативної передачі в цей день святкував свій день народження, з чим ми його щиро вітаємо! Через 2 хвилини Рава забила знову, але арбітр вгледів неіснуюче положення поза грою.

До кінця гри більше атакували Гості, до насправді небезпечних моментів справа так і не дійшла. Матч завершився бойовою нічиєю 2:2.

Ігор Брик

Категорія: Спорт | Переглядів: 763 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]