Головна » 2012 » Вересень » 12 » Боротьба за відпочинок - №7 (32) газети "Прикордоння"
20:08
Боротьба за відпочинок - №7 (32) газети "Прикордоння"

Справжнім неспокоєм виявилися кілька тижнів серпня для мешканців міста. Гучна музика, яку було чути ледь не в кожному куточку Рави-Руської, лунала до пізньої ночі а то й до раннього ранку з району так званих «спиртзаводських озер». Сотні равчан замість того, щоб насолоджуватися відпочинком, спокійно спати, не знали куди подітися від неймовірно гучної дискотеки.
Все почалося з того, що до Рава-Руської міської ради 8 серпня звернулася приватний підприємець Оксана Гриців з Новояворівська із заявою, в якій просила надати дозвіл на здійснення підприємницької діяльності на території ТзОВ «Рава-Руський РМС» (рибомеліоративна станція – Авт.), яка включала проведення розважальних заходів із застосуванням світлової техніки. Крім того, на цих «розважальних заходах» підприємець також повинна була торгувати товарами, серед яких спиртні напої та тютюнові вироби.
Виконавчий комітет Рава-Руської міської ради своїм рішенням від того ж таки 8 серпня погодив все те, що просила ПП Гриців на період до 1 жовтня 2012 року. Також міська влада попередила підприємця про обов’язковість дотримання режиму торгівлі спиртними напоями з 10 до 22 години, правил торгівлі та правил благоустрою.

Повний текст читайте у №7 (32) газети "Прикордоння", який ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 844 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]