Головна » 2014 » Січень » 5 » Чим запам'ятався 2013 рік? - №10 (44) газети "Прикордоння"
19:52
Чим запам'ятався 2013 рік? - №10 (44) газети "Прикордоння"

2013 рік став непростим, мабуть, для більшості українців. По-перше, він був надзвичайно багатим на різноманітні події, які змінили світогляд наших громадян, розвиток країни. Ми поцікавились у керівників установ Рави-Руської чим їм запам’ятався 2013 рік.

ТЕТЯНА НЕДЗЕЛЬСЬКА, завідувач ДНЗ №1.
- Рік запам’ятався подіями на Майдані, тим, що люди заворушилися, молодь змінилася. Особисто для мене 2013 рік подарував радість – очікую на народження онучки. Сподіваюся, все буде добре. 

о. ІВАН ІВАНИЧКО, парох церкви св. Юрія.
- У році, що минає, найбільше запам’ятався Євромайдан. У новому ж році сподіваюся на те, що зарплата робітника буде задовільною. Святе письмо пише, що плата робітника кличе до неба. Майдан не постав через те, що ми як телята хочемо бігти до Європи. Хіба ревуть воли як ясла повні? Це якраз є голосом людей, голосом Бога, що кличе до неба про незадовільне життя. 

ЖАННА БУКІЄВСЬКА, директор професійного ліцею.
- Як керівнику, 2013-й запам’ятався тим, що до сих пір у нас не працює котельня. Як громадянину Україні – Євромайданом та Антимайданом. Як равчанці – роботою мера з налагодження співпраці з Євросоюзом, наближенням нашого міста до Європи. 
Сподіваюся, що у 2014 році наш навчальний заклад буде з теплом. Ми вже близько 20 років боремося за це. І це, мабуть, зараз для нас найбільше завдання. Думаю, що у новому році в країні буде більш цивілізовано, достаток, толерантніше ставлення людей один до одного.

УВАГА! №10 (44), як новорічний подарунок безкоштовно надійшов на домашні адреси близько 800 равчанам! У продажі номера немає. Безкоштовно примірники газети разом з подарунковим календариком "Рава-Руська. Європа поруч..." ви можете знайти у книгарні "Берег", супермаркеті "Центр", Рава-Руській міській раді, Рава-Руській районній лікарні. 

Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 722 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]