Головна » 2014 » Березень » 7 » Декларуйте свої доходи он-лайн
10:59
Декларуйте свої доходи он-лайн

Згідно із положеннями Податкового кодексу України термін подання декларацій встановлено  до 1 травня 2014 року.

Все більш популярним серед платників податків саме цієї «гарячої пори» декларування стає сервіс Міндоходів «Декларування он-лайн». Саме з його допомогою платники подають податкову декларацію до контролюючого органу засобами електронного зв’язку через Інформаційний портал Міндоходів.

Щоб подавати декларацію в електронній формі платник податків має отримати безкоштовний електронний цифровий підпис, що видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів.

Після того, як ключ буде отримано, платник  може завантажити  із сайта Акредитованого центру сертифікації ключів програмне забезпечення під назвою «Програмний комплекс користувача ЦСК». Потім потрібно буде встановити його на свій власний комп’ютер, авторизуватися через особистий електронний ключ та за лічені хвилини відправити декларацію до контролюючого органу.

І не потрібно витрачати такий дорогоцінний час на похід до Центру обслуговування платників, чекати своєї черги і заповнювати декларацію в паперовому вигляді. Адже, комфорт у роботі з платниками податків є запорукою їх успішного бізнесу і своєчасністю наповнення державного бюджету. 

ДПІ у Жовківському районі

Переглядів: 511 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]