Головна » 2013 » Вересень » 30 » ДЕПУТАТИ НАРЕШТІ ОБРАЛИ НОВОГО СЕКРЕТАРЯ МІСЬКОЇ РАДИ
21:45
ДЕПУТАТИ НАРЕШТІ ОБРАЛИ НОВОГО СЕКРЕТАРЯ МІСЬКОЇ РАДИ

На другому пленарному засіданні ХХХІ сесії Рава-Руської міської ради депутати обрали нового секретаря. Фракція ВО «Свобода», яка у Рава-Руській міській раді має більшість, на посаду секретаря ради запропонувала депутата від  ВО «Батьківщина» Степана Степановича Бориса. З 24 присутніх депутатів на засіданні сесії 23 проголосувало «за» цю кандидатуру, 1 – «проти».
-Нарешті у міській раді було досягнуто консенсусу. Кандидатура Степана Бориса була узгодженою всіма політичними силами, - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
Мер побажала новопризначеному секретареві пам’ятати про те, що він повинен працювати в інтересах громади.
-Мені пропонували погодитися на посаду секретаря міської ради ще раніше, але я відмовився. А сьогодні зранку, в понеділок, до мене знову звернулися голови фракцій ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» аби я таки погодився на висунення своєї кандидатури. Після роздумів, задля подолання політичної кризи, я погодився, - прокоментував своє призначення секретаря міської ради Степан Борис. 
Новий секретар Рава-Руської міської ради розповів, що зараз першочерговими питаннями для вирішення у місті є виділення громадянам земельних ділянок і приведення роботи міської ради у спокійне та нормальне русло. 
Додамо, що Степан Степанович Борис народився 1 січня 1961 року у м. Рава-Руська. У нього вища освіта, навчався у Львівському лісогосподарському інституті. До 2010 року працював у ДП «Рава-Руське лісове господарство» на посаді помічника лісничого. На момент обрання секретарем Рава-Руської міської ради бу тимчасово безробітним. Депутатом Рава-Руської міської ради обраний по мажоритарному окрузі. Член ВО «Батьківщина».

Категорія: Місто | Переглядів: 737 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]