Головна » 2012 » Березень » 20 » До криміналу притягнуто інспектора "Рави-Руської"
20:27
До криміналу притягнуто інспектора "Рави-Руської"
Органами прокуратури Львівщини порушено кримінальну справу стосовно І., старшого інспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці за ч.3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. 
Про це 19 березня ЗІКу повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.
Вказаний посадовець, виконуючи функції представника влади, відповідно до своїх службових обов’язків здійснював митний контроль та митне оформлення транспортних засобів і товарів, які переміщувались через державний кордон України на смугах руху «по червоному коридору».
Проте, як з’ясовано у ході прокурорської перевірки, 15 лютого 2012 року останній, зловживаючи своїм службовим становищем та повноваженнями, усупереч чинному законодавству, пропустив на митну територію України автомобіль марки «Фольсваген ЛТ» під керуванням громадянина Я., незаконно звільнивши від митного контролю та митного оформлення переміщуваного вказаним автомобілем товару (готові корми для тварин, а також одяг) на загальну суму понад 216 тис. грн.
Санкція вказаної статті Кримінального Кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років та з конфіскацією майна.
Категорія: Митниця | Переглядів: 970 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]