Головна » 2014 » Липень » 8 » До Рави прибувають біженці зі Сходу - №8 (52) газети "Прикордоння"
16:51
До Рави прибувають біженці зі Сходу - №8 (52) газети "Прикордоння"
 
У Рава-Руській міській раді створено координаційний центр з надання допомоги біженцям та переселенцям з територій, які тимчасового окуповані та на яких тривають військові дії. 
- До нас за останні 2 місяці звернулося п’ятеро сімей, які прибули для тимчасового проживання до Рави-Руської з Донецької області та Автономної Республіки Крим, - розповіла координатор центру, спеціаліст Рава-Руської міської ради Олена Галуха. – У них немає не лише житла та місця праці, а й достатньої кількості грошей, одягу, побутових речей, посуду тощо.
Як повідомили у Рава-Руській міській раді, координаційний центр займається, найперше, збором продуктів харчування для біженців. Крім того, тут займаються пошуком житла, а також шукають можливості працевлаштуванням людей. Натомість місцева влада закликає усіх небайдужих равчан підтримати мешканців зі східних та південних регіонів України, які прибули до Рави-Руської внаслідок нестабільної ситуації.
- Якщо кожна сім’я равчан бодай раз на тиждень принесе людям кілька огірків, помідорів, картоплин, пачку макаронів чи круп, то цього буде достатньо для того, аби допомогти біженцям, які проживають у Раві-Руській у складний для них час, - зазначили координатори.
До слова, серед сімей, які прибули до Рави-Руської на тимчасове проживання, є такі, де є семеро її членів.
Рава-Руська міська рада звернулася до керівників установ, організацій, підприємців, настоятелів церков з листом, закликавши організувати на місцях пункти збору допомоги біженцям. Усі ж небайдужі, які бажають допомогти людям, можуть звертатися до Рава-Руської міської ради або за телефоном 44-192 (координатори Олена Галуха та Ірина Горяча).
 
Тарас Левко, газета "Прикордоння" №8 (52) від 8 липня 2014 року
 
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]