Головна » 2014 » Січень » 16 » ДПІ у Жовківському районі підвели підсумки роботи
23:10
ДПІ у Жовківському районі підвели підсумки роботи
Днями   Перший заступник начальника ДПІ у Жовківському районі ГУ Міндоходів у Львівській області  Люба Сергіївна Бунечко зустрілася  з представниками малого та середнього бізнесу . 
Люба Сергіївна звітувала перед підприємцями про підсумки роботи у 2013 році та першочергові завдання, які визначені Стратегічним планом розвитку Міністерства доходів і зборів України на 2013-2018 роки. 
Протягом минулого року міністерство неодноразово виступало ініціатором  законодавчих ініціатив, які, з одного боку, сприяють наповненню бюджету, а з іншого - дають більш широкий простір для розвитку бізнесу в Україні. Це і введення трансфертного ціноутворення, і розвиток звітування мережею Інтернет, і запровадження  Електронного кабінету платника податків, і сприяння розвитку малого та середнього бізнесу тощо. 
Наприкінці зустрічі Любов Бунечко дала відповіді на запитання та подякувала всім за розуміння та співпрацю. 
«2013-й рік був насичений важливими подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Це був перший рік роботи новоствореного Міністерства доходів і зборів України. Органи Міндоходів і платники – це партнери, від співпраці яких залежить не лише наповнення бюджетів, а й економічне зростання держави. Ми не повинні зупинятися на досягнутому.  Суспільство і бізнес прагнуть змін. Це означає, що у нас попереду багато роботи. А тому я від щирого серця бажаю усім платникам податків невичерпних сил та життєвої енергії, наснаги у праці, задоволення та радості  від кожного прожитого дня.  Нехай цей рік принесе мир, спокій і злагоду до Ваших осель, дарує  щастя й здоров’я», - зазначила перший заступник . 

ДПІ у Жовківському районі
Переглядів: 682 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]