Головна » 2013 » Грудень » 16 » ДПІ у Жовківському районі приєдналася до Всеукраїнської акції Міністерства доходів і зборів «Права і обов’язки»
20:18
ДПІ у Жовківському районі приєдналася до Всеукраїнської акції Міністерства доходів і зборів «Права і обов’язки»

Жовківські міндоходівці розповсюджують у Центрі обслуговування платників податків брошуру «Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів», розроблену Міністерством доходів і зборів України з метою підвищення рівня обізнаності платників щодо своїх прав та обов'язків. 
Міністерство доходів і зборів приділяє особливу увагу налагодженню партнерських відносин з громадськістю та платниками, створює належні умови для добровільного виконання ними зобов’язань перед бюджетом, турбується про підвищення рівня обізнаності платників податків. 
Платники зможуть відстоювати свої права при спілкуванні з працівниками органів доходів та зборів, особливо у випадках можливих корупційних проявів. Зокрема, у брошурі зазначено телефон антикорупційного сервісу Міндоходів «Пульс», яким платники можуть поскаржитися на протиправні дії працівників відомства. 
Сподіваємося, що брошура буде помічником у повсякденній роботі  платникам податків, оскільки в ній не тільки описані їх права та обов’язки, а також розміщена інша довідкова інформація. 

Переглядів: 548 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]