Головна » 2013 » Лютий » 7 » Головного інспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» звільнено з митних органів України
20:36
Головного інспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» звільнено з митних органів України

Головного інспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці звільнено з митних органів України. -AAA+
Про це повідомили сьогодні у прес-службі Львівської митниці.

Львівською митницею було внесено до Держмитслужби України подання про припинення перебування на державній службі в митних органах України головного інспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська». Підставою для цього стали результати проведених 31.01.2013 співробітниками СБУ оперативно-слідчих дій, внаслідок яких у нього було виявлено 500 доларів США.

За порушення Присяги державних службовців, що виявилось у несумлінному виконанні службових обов’язків, відповідно до пункту 6 частини 1 статті 30 Закону України «Про державну службу», 1.02.2013 припинено перебування працівника митних органів на державній службі.

Також з метою з’ясування причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушення, Львівська митниця проводить службове розслідування.

«Позиція Львівської митниці стосовно посадовців, які порушують законодавство України, допускають дії і вчинки, що можуть зашкодити інтересам державної служби чи негативно вплинути на репутацію державного службовця, однозначна – очищення колективу митниці від таких працівників», – йдеться у повідомленні.

ЗІК
Категорія: Митниця | Переглядів: 930 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]