Головна » 2013 » Червень » 19 » "Готові побудувати в Раві сучасну автостанцію" - №4 (38) газети "Прикордоння"
21:48
"Готові побудувати в Раві сучасну автостанцію" - №4 (38) газети "Прикордоння"

Травень для равчан ознаменувався зміною у інтервалі руху громадського транспорту. Це пов’язано із виведенням на маршрути п’ятьох великогабаритних автобусів, які, як переконують у компанії-перевізника, дали можливість для перевезення більшої кількості пасажирів. Про зміни ми вирішили поговорити з Юрієм Семочком – директором компанії ТЗоВ «Автосвіт», яка забезпечує основне перевезення пасажирів з Рави і до Рави.
- Пане Юрію, травень можна назвати початком нового етапу у діяльності ТзОВ «Автосвіт», адже з цього часу на маршруті з’явилося 5 великогабаритних автобусів…
- У листопаді 2004 року, коли розчинали свою діяльність, у нашій власності було шість машин середнього класу, т. зв. «рекси» - автобуси моделі «Мерседес-Бенц 612, 614» пасажиромісткістю 21 особа, і більше десяти мікроавтобусів «Мерседес-Бенц 410», кількістю 16 місць. Решта автобусів, що працювали на лініях, були орендовані.
За понад 8 років нашої роботи ми спромоглися повністю оновити наш автопарк, збільшивши його до 28 автобусів марки «Богдан» (25 – 27 місць), які наразі є основною робочою одиницею у перевезеннях нашим підприємством. Балансова вартість кожного складає майже 450 тис. грн. З гордістю можу сказати – ми оновили парк автомобілів на 100%, на маршрутах працюють тільки автобуси ТзОВ «Автосвіт».
З осені минулого року ми почали вводити у роботу автобуси пасажиромісткістю понад 50 чоловік. Пілотними у цьому плані стали маршрути сполученням «Львів – Карів» та «Львів –Середкевичі». Зараз наш автопарк налічує вже 5 таких транспортних засобів. Курсують вони на відтинку Рава-Руська – Львів. Саме з перших днів травня ми розпочали працювати в такому режимі. Тому травень став новою точкою відліку в історії нашого підприємства.
- Введення автобусів більшої пасажиромісткості стало причиною збільшення інтервалу між відправленнями автобусів?
- Так. Однак, незважаючи на те, що автобуси стали відправлятися рідше (інтервал збільшено від 30 хв. до 45 хв. – Авт.), кількість пасажирів, що їх зможемо перевезти, значно збільшилася. До травня в інтервал з 5.30 до 9.00 год з Рава-Руської до Львова відправлялось 8 автобусів, загальною кількістю 200 – 210 місць. Тепер же в цей інтервал часу ми перевозимо 250 – 275 пасажирів при 6 автобусах. Думаю, для пасажирів зміна у часі є невеликою втратою, оскільки взамін вони отримали більш комфортні умови перевезення.

Повний текст читайте у №4 (38) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 737 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]