Головна » 2012 » Червень » 25 » ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ЩОДО ПРИЄДНАННЯ ШАБЕЛЬНІ ДО РАВИ ЗІРВАНО!
13:02
ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ЩОДО ПРИЄДНАННЯ ШАБЕЛЬНІ ДО РАВИ ЗІРВАНО!

24 червня у Народному домі с. Шабельня, за участь понад 100 представників сільської громади, сільського голови с. Річки та міського голови Рави-Руської відбулися громадські слухання щодо проведення референдуму з від'єднання села Шабельня від Річківської сільради та приєднання до Рава-Руської міської ради зі збереженням статусу села".
Після понад 2-годинного обговорення у момент голосування за проведення референдуму один громадян почав протестувати проти формулювання запитання, вимагаючи, попри затверджений раніше порядок денний, щоби у ньому було вказано, що референдум відбудеться після парламентських виборів.
Голова громадських слухань не зумів протягом кількох хвилин заспокоїти шабельнянина, після чого решта жителів села встали зі своїх місць і почали покидати зал Народного дому.

Детальніше про це читайте у наступному, №6 (31) газети "Прикордоння" від липня 2012 року.
Категорія: Місто | Переглядів: 849 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
05.07.2012
4. e.rava e.rava (aazsx) [Матеріал]
власна неприязнь?а де здоровий глузд.

05.07.2012
3. Катя [Матеріал]
шабельня- ви правильно поступили,молодці,підтримую,скільки років так жили,і не було ніяких претензій,а тут прийшла звізда до влади і лапшу на вуха навішує.....

04.07.2012
2. e.rava e.rava (aazsx) [Матеріал]
cool

04.07.2012
1. e.rava e.rava (aazsx) [Матеріал]
решта жителів села встали зі своїх місць і почали покидати зал Народного дому....стадо .треги шо мали зробити-те зробили.а ви тепер розхльобуйтесь

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]