Головна » 2013 » Грудень » 16 » Як підприємцю отримати довідку про доходи для надання державної допомоги
20:17
Як підприємцю отримати довідку про доходи для надання державної допомоги
ДПІ у Жовківському районі ГУ Міндоходів у Львівській області повідомляє, що одним із видів адміністративних послуг, які надають органи Міндоходів, є  видача довідки про отримані доходи. 
Для отримання такої довідки підприємцю потрібно подати до Центру обслуговування платників за адресою, м. Жовква, вул.Св.Трійці,10 декларацію про отримані доходи за той період, за який необхідна довідка про такі доходи. 
Оскільки для фізичних осіб – підприємців передбачено дві системи оподаткування доходів, одержаних від здійснення підприємницької діяльності, кожна з яких регулюється окремими нормами Податкового кодексу України, подання декларації про отримані доходи також має свої особливості. 
Підприємцю, який здійснює діяльність на спрощеній системі оподаткування, територіальні органи Міндоходів надають довідку про доходи на підставі поданої декларації платника єдиного податку за формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2011р. №1688, з позначкою «довідково» у Розділі І «Тип декларації», яка подається за інший, ніж квартальний чи річний податковий (звітний) період. 
Фізичні особи – підприємці, які перебувають на загальній системі оподаткування, для отримання довідки про доходи за відповідний період подають до територіального органу Міндоходів податкову декларацію про майновий стан і доходи за формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011р. №1395, за інший ніж річний чи квартальний податковий звітний період з позначкою„довідково”. 
Зазначені декларації не є підставою для нарахування та сплати податкового зобов'язання. 
При цьому, подання вищевказаних декларацій не звільняє підприємців від обов'язку подання звітних податкових декларацій у визначені законодавством строки, на підставі яких здійснюється нарахування та сплата податкового зобов'язання.

Переглядів: 505 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]