Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Кандидат у народні депутати Іван Бокало у час війни влаштував розкішне весілля для своєї доньки
17:17
Кандидат у народні депутати Іван Бокало у час війни влаштував розкішне весілля для своєї доньки

 

Депутат Львівської облради, екс-митник Іван Бокало видав доньку заміж. Випускниця юрфаку Наталія та її чоловік Олексадр відсвяткували розкішне весілля у "Ріксос Прикарпаття", що в Трускавці. Про це пише ipres.ua

На вечірці виступали зірки зі столиці - Злата Огневич, група ТіК, дівчата Freedom-jazz із "Вечірнього Києва", а за тамаду був ведучий Олександр Педан, інформує "Обозреватель".

До того ж на фото можна побачити, що в честь наречених у готелі оформили панно з живих квітів з їх іменами. Квітами заповнили і місце біля наречених та банкетний зал. Церемонія одруження відбувалась на вертолітному майданчику.  

До того ж кожен гість отримав подарунок: пляшку дорогого шампанського та торт.

Іван Бокало - це старший інспектор відділу технічних засобів контролю Львівської митниці. Зараз він балотується як самовисуванець у 122-му одномандатному виборчому окрузі. Місцем праці Бокало вказав ТОВ "Автосвіт", де він перебуває на посаді юристконсульта.

Додамо також, що офіційним власником цього товариства є мешканець села Савчин, Михайло Гнідець. Але першою засновницею підприємства, ще у 2004 році була Ганна Бокало, мати Івана Бокала. У 2005 році вона вийшла із засновників.

 

 

 

Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]