Головна » 2013 » Липень » 8 » ХАБАР СЕКРЕТАРЯ: Кашубу виключили з партії, а депутатів опитують правоохоронці
22:19
ХАБАР СЕКРЕТАРЯ: Кашубу виключили з партії, а депутатів опитують правоохоронці

У Рава-Руській міській раді сьогодні правоохоронці проводять слідчі дії за фактом затримання на хабарі секретаря ради. Наразі представники міліції збирають свідчення депутатів. Тим часом з партії секретаря міської ради уже виключили (він пройшов до ради від ВО «Свобода»).
Про це у коментарі ZAXID.NET повідомила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
«Зараз проводять слідчі дії, але мені нічого не повідомляють», – зазначила вона.
«Для мене це стало дивиною, це ж відповідальна посада, у нас немає жодного заступника міського голови, лише секретар», – наголосила вона.
Ірина Верещук додала, що наразі секретаря не відсторонено від виконання обов’язків: «В Україні діє презумпція невинуватості. Поки його провини не доказано, я не можу його вважати винуватим. Мені мають внести або правоохоронні органи якийсь припис, або прокуратура, і тоді я дію згідно із законодавством: подаю питання на розгляд сесії, і депутати або відсторонюють, або ні. До мене наразі з такими приписами ніхто не звертався».
Наразі, за її словами, правоохоронці провадять слідчі дії у міській раді – опитують депутатів та працівників мерії.
Нагадаємо, 5 липня на Львівщині з хабарем затримали секретаря міської ради.
Як повідомили ZAXID.NET у Жовківській РДА, йдеться про секретаря Рава-Руської міської ради. Як зазначено в повідомленні РДА, 4 липня секретаря ради затримали в приміщенні Рава-Руської міської ради.
Як зазначено на офіційному сайті Рава-Руської міської ради, секретарем ради є Любомир Кашуба. Він був обраний депутатом Рава-Руської міської ради під час виборів 2010 року від Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
У прес-службі ВО «Свобода» повідомили, що Любомира Кашубу виключено з лав партії та позбавлено депутатського мандата. Таке рішення ухвалено на засіданні політради ще 5 липня.

ZAXID.net
Категорія: Місто | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Теги: хабар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
09.07.2013
1. джо лдє [Матеріал]
лєщ лєлщє ожл

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]