Головна » 2013 » Січень » 17 » "Кольоровий світ" очима дітей - №1 (35) газети "Прикордоння"
15:04
"Кольоровий світ" очима дітей - №1 (35) газети "Прикордоння"

На початку грудня у Народному домі було проведено виставку малюнків  «Кольоровий світ» художнього відділення Рава-Руської дитячої музичної школи. Її організатори – наставники юних художників Уляна Шумило, Ярослава Попович, Тамара Седак та Ярина Павлова. 
Подивитися на дитяче світобачення крізь призму малюнків прийшло чимало людей, серед яких міський голова Ірина Верещук, начальник відділу ДПС «Рава-Руська»  Ігор Матвійчук і заслужений художник України, лауреат Шевченківської премії Євген Безніско з дружиною. 
Напередодні виставки міська рада, а також прикордонники, організували конкурс, у якому взяли участь роботи майже всіх учнів художнього відділення. Кращими стали малюнки Катерини Рябцевої, Марії Кучеренко, Світлани Мідик, Юлії Боднар та Руслани Новосад, які отримали грамоти. 

Детальніше читайте у №1 (35) газети "Прикордоння", яку ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 893 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
08.02.2013
У конкурсі “Україна очима москалів” переміг пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів триметрове слово “Україна”.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]