Головна » 2013 » Серпень » 23 » МІСЬКА РАДА ЗАПРОШУЄ ГРОМАДЯН НА ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ
16:03
МІСЬКА РАДА ЗАПРОШУЄ ГРОМАДЯН НА ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ

Дорогі равчани!
Нещодавно у нашому місті сталася жахлива, з точки зору людської моралі, подія. Вночі 20 серпня невідомі вандали зруйнували пам’ятник Українській Повстанській Армії. Характер цих руйнувань, цинізм, з яким відбулося осквернення скульптури, свідчить про те, що мешканців нашого містечка намагаються залякати, саме місто зробити небезпечним і встановити у ньому нові порядки. Те, що сталося з пам’ятником УПА, міська рада розцінює як спробу посіяти паніку серед мешканців Рави-Руської та дестабілізувати ситуацію у місті.
Ще ніколи за часи Незалежності України у нашому містечку, тихому, спокійному, миролюбному, відкритому, де мешкають привітні люди, подібного не траплялося. Зруйнування пам’ятника – це топтання по національних почуттях не лише нашої громади, а й усього українського народу. У такій ситуації звертаємося до Вас, равчани, спільно протистояти тим викликам, які сьогодні стоять перед містом та його мешканцями. 
Після зруйнування пам’ятника УПА почали надходити пропозиції щодо допомоги у його відновленні.  Рава-Руська міська рада закликає усіх громадян нашого міста також долучитися до цих заходів. 
У вівторок, 27 серпня, об 11.00 год закликаємо равчан, громадських активістів, політичні партії, для яких зберегти нашу національну свідомість, пам’ять про подвиги наших дідів-прадідів є справою честі, прийти на позачергову сесію Рава-Руської міської ради і внести свої пропозиції щодо відновлення пам’ятника УПА.
Не будьмо байдужими до проблем, з якими зіштовхнулося місто! Об’єднаймося заради нас самих!

27 СЕРПНЯ, ВІВТОРОК, 11.00 ГОД,– ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ РАВА-РУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Міський голова Рави-Руської                                           Ірина Верещук

Категорія: Місто | Переглядів: 702 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]