Головна » 2011 » Січень » 17 » На кордоні в поляка вилучили екскаватор на понад 600 тис. грн
12:50
На кордоні в поляка вилучили екскаватор на понад 600 тис. грн

У міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили екскаватор на понад 600 тис. грн.

На в’їзд в Україну смугою руху "червоний коридор" прибув вантажний автомобіль марки "МАН" та причіп під керуванням 43-річного громадянина Республіки Польща, який згідно із товаросупровідних документів перевозив товар: "Екскаватор "Komatsu" неукомплектований вартістю 27500 євро. Вантаж слідував з Польщі в Україну.

Про це ZAXID.NET повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник.

Під час спільного огляду вищезгаданого транспортного засобу та вивчення товаросупровідних документів було виявлено ще один пакет документів. Встановлено, що громадянин Польщі вчинив дії спрямовані на перевезення через Державний кордон України товарів (комплектуючих до екскаватора "Komatsu" тип: РС450") з приховування від прикордонного та митного контролю шляхом подання для їх переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо вартості, кількості та ваги товарів.

Товар, який перевозився було вилучено та передано на склад митниці.

Загальна сума оцінки вилученого товару – 623 786 грн.

Категорія: Митниця | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]