Головна » 2013 » Лютий » 19 » Прикордонний пес «винюхав» у рейсовому автобусі арсенал зброї
17:26
Прикордонний пес «винюхав» у рейсовому автобусі арсенал зброї
Прикордонники Львівського загону, а саме відділу прикордонної служби «Рава-Руська», затримали міні-арсенал зброї.
На в’їзд в Україну на смугу руху «окрема смуга руху» (для автобусів) прибув рейсовий автобус марки «ЕОС» сполученням «Рига–Чернівці», в якому з приватною метою їхав пасажир, особа без громадянства (ОБГ), який проживає у Латвії.

Під час проходження прикордонного контролю у прикордонників виникли підозри щодо ймовірності переміщення транспортним засобом предметів, заборонених для переміщення через державний кордон. Про це повідомляє прес-служба Львівського прикордонного загону.

Під час проведення спільного огляду автобуса, на валізу пасажира з Латвії відбулося спрацювання спеціального собаки «Чіп», (по пошуку зброї та вибухових речовин). У валізі пасажира було виявлено: пістолет-ракетниця з маркуванням «ВР 12981», електрошоковий пристрій марки «TASER C2», ніж у шкіряному чохлі розміром: довжина руків’я – 112 мм, довжина клинка 193 мм, прицільна планка, металевий різець, чотири металеві запчастини, два набої до ракетниці в металевих гільзах срібного кольору (один використаний), 148 шт. капсул з металу жовтого кольору.

Про даний факт було проінформовано працівників Жовківського РВ МВСУ у Львівській області. Увесь цей міні-арсенал було вилучено.

ZIK
Категорія: Митниця | Переглядів: 885 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]