Головна » 2011 » Січень » 17 » На Львівській митниці скоротять 30% працівників
20:16
На Львівській митниці скоротять 30% працівників

В органах Державної митної служби, зокрема на Львівській митниці, у 2011 році відбудеться скорочення чисельності працівників. Штатна чисельність Львівської митниці може скоротитися на 30%. Про це 17 січня під час брифінгу у Львові повідомив заступник голови Державної митної служби України Ігор Тимофєєв та начальник Львівської митниці Роман Микитюк.

І.Тимофєєв, зазначив, що це - загальнодержавний процес, і ДМСУ тут не є виключенням. "Зрозуміло, ми не будемо скорочувати людей, які працюють ефективно, на яких можна покластися, які належно виконують непрості завдання, що стоять перед Державною митною службою, – прокоментував він. - Якщо митний пост, чи відділ митного оформлення, чи певний сектор систематично і регулярно не виконує завдання, і там відбуваються порушення на системній основі, то, зрозуміло, що до цих людей будуть застосовуватися відповідні санкції, а, можливо, це стане основним критерієм у визначенні доцільності чи недоцільності їх подальшого перебування у митній службі".

І.Тимофєєв порадив задуматися керівникам та працівникам підрозділів Львівської митниці, що найгірше виконали у 2010 році план з надходжень до державного бюджету, зокрема, це стосувалося митних постів Рава-Руська та Смільниця.

За інформацією заступника начальника львівської митниці Клавдії Кутикіної, загалом у 2010 році Львівська митниця виконала план з надходжень до державного бюджету на 87,7%. Недовиконання склало 479 млн грн.

"Планові завдання з надходжень виконало лише чотири підрозділи: митний пост Львів-аеропорт, митний пост Броди, відділ митного оформлення №6 та №7. Найнижчий від середнього по митниці відсоток виконання у митного поста Рава-Руська - 65,8%, митного поста Смільниця -74,8%, поста Мостиська – 80,9%, відділу митного оформлення №4 -81,1%, митного поста Краковець – 83%, відділу митного оформлення №3 – 84,3%, митного поста Новояворівськ – 84,4%, відділу №8 – 85,4%", - повідомила вона.

Начальник Львівської митниці Роман Микитюк повідомив під час брифінгу, що скорочення відбуватиметься на основоі аналізу ефективності роботи, забезпечення поставлених завдань, та окремих службових перевірок. За його словами, воно розпочнеться тоді, коли Львівській митниці буде офіційно доведена нова штатна чисельність працівників. "Попередньо планується скоротити 30% працівників. Сьогодні штатна чисельність Львівської митниці – 1122 особи. Паралельно відбуватиметься технічне переоснащення, автоматизація процесів у підрозділах митниці, адже програма реформування "Обличчям до людей" тільки набирає обертів", - прокоментував Р.Микитюк.

Категорія: Митниця | Переглядів: 1203 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]