Головна » 2012 » Серпень » 8 » На "Раві-Руській" вилучили понад один кілограм золотих банківських злитків + ВІДЕО
18:28
На "Раві-Руській" вилучили понад один кілограм золотих банківських злитків + ВІДЕО
Сьогодні вночі в пункті пропуску через державний кордон України митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці виявлено велику кількість золотих банківських злитків. 
Про це ІА ZIK повідомили у прес-службі Львівської митниці.
Так, у зону митного контролю на смугу руху «зелений коридор» в напрямі виїзду з України заїхав легковий автомобіль під керуванням громадянина Німеччини. Тим самим він засвідчив, що немає товарів обов’язкових до декларування. Під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра про можливе порушення митних правил, тому автомобіль скерували в бокс поглибленого огляду транспортних засобів. Під час поглибленого огляду автомобіля в багажному відділенні, в ніші для зберігання запасного колеса, під декоративною обшивкою митники знайшли поліетиленовий мішок, в якому були золоті злитки та ланцюжок з металу жовтого кольору з металічним кулоном білого кольору.
Згодом в сумці, яка теж була в багажнику, під особистими речами також виявили золоті злитки. Загалом було 52 злитки вагою 5, 50, та 100 г 999,9 проби. На всіх злитках є клеймо банку, де вказано їх вагу та пробу. Загалом вилучено понад один кілограм золотих злитків орієнтовна вартість яких – понад 500 тис. грн.
За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ст. 471 та 483 Митного кодексу України. Точна вартість буде встановлена додатково.

ZIK


Категорія: Митниця | Переглядів: 976 | Додав: Admin | Теги: золото, митниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]