Головна » 2013 » Липень » 30 » Новим секретарем міської ради стане ще один "свободівець"?
19:16
Новим секретарем міської ради стане ще один "свободівець"?

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук під час обговорення з депутатською меншістю кандидатури тимчасового секретаря міської ради разом, яке відбулося у вівторок, 30 серпня, під час "сесії, що не відбулася", розповіла, що збирається запропонувати на цю посаду голову осередку ВО "Свобода" у Раві-Руській, депутата міської ради Миколу Зінька.
- "Свобода", яка набрала найбільшу кількість голосів на місцевих виборах 2010 року, має право мати представника від своєї партії на посаді секретаря міської ради, - зазначила Ірина Верещук. - Крім того, серед депутатів-"свободівців" є такий, який балотувався на посаду міського голови Рави-Руської. Тому логічно, що Миколі Зінькові, який йшов на вибори мера зі своєю програмою, потрібно дати шанс показати та реалізувати себе. Саме тому, якщо у середу, 31 липня, на позачерговій сесії міської ради буде відповідна кількість депутатів, яка дозволить приймати рішення, я запропоную на посаду тимчасового секретаря міської ради Миколу Зінька.
Нагадаємо, ща на виборах у жовтні 2010 року на посаду міського голови Рави-Руської Микола Зінько набрав 628 голосів виборців, що стало третім результатом після начальника комунальної служби Віктора Шандри (на той час - начальник комунальної служби) - 747 голосів, та заступника голови Жовківської РДА (на той час) Ірини Верещук - 946 голосів, яка і стала міським головою. 
Категорія: Місто | Переглядів: 806 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]