Головна » 2012 » Вересень » 12 » Обиратимемо зі 16 кандидатів - №7 (32) газети "Прикордоння"
20:06
Обиратимемо зі 16 кандидатів - №7 (32) газети "Прикордоння"
Центральна виборча комісія зареєструвала 16 кандидатів у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №122, до якого належать виборці Яворівського та Жовківського районів, в тому числі і міста Рави-Руської. 
8 кандидатів у народні депутати від Розточчя висунули політичні партії, інші 8 – самовисуванці. Що цікаво, по нашому виборчому окрузі балотуватимуться аж 3 кандидати з прізвищем Козак, двоє з яких – тезки. Так, крім Козака Тараса Романовича, який є депутатом Львівської обласної ради, головою правління ПП «Прайвет Канселер», 1972 р. н., проживає у с. Сокільники Пустомитівського району, шляхом самовисування свою кандидатуру подав 21-річний кредитний експерт Козак Тарас Ігорович, який проживає у Жовкві. Також козацьке тріо кандидатів доповнює Козак Ігор Степанович, 1964 р. н., який працює охоронцем на науково-виробничому підприємстві та проживає у Львові.

Повний текст читайте у №7 (32) газети "Прикордоння", який ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 806 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]