Головна » 2012 » Жовтень » 29 » ПАЗИНЯК ВИПЕРЕДИВ КОЗАКА
20:10
ПАЗИНЯК ВИПЕРЕДИВ КОЗАКА

У ОВО №122, за результатами підрахунків 57.97 % голосів, кандидат у народні депутати, від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Василь Пазиняк набрав 46.64 % голосів.Таким чином Василь Пазиняк випередив самовисуванця Тараса Козака, - повідмоляє IA ZIK.
Також на сайті з'явилося звернення Тараса Козака, у якому той вітає Василя Пазиняка з перемогою на виборах народних депутатів.
«Василю Степановичу Пазиняку
Шановний Василю Степановичу!
Чесна та безкомпромісна боротьба, яка тривала на виборчому окрузі, де ми з Вами виборювали мандат депутата Верховної Ради України, цієї ночі завершилася Вашою перемогою. Я поважаю і приймаю народний вибір, твердо переконаний, що Ви його з честю виправдаєте, а населення Жовківщини і Яворівщини ніколи і при жодних обставинах не пожалкує за те, що віддало за Вас свій голос.
Знаю, яка складна ситуація сьогодні у розточанських районах: потребують ремонту дороги, школи, ФАПи, відсутність робочих місць не дає можливості трудовим людям прикласти свої можливості, розум та силу для реалізації власного потенціалу. Але разом з тим я твердо переконаний, що Ви зумієте переламати ситуацію на краще, зупинити тотальне зубожіння населення та ініціювати проведення низки реформ, спрямованих на підвищення життєвого та соціально-культурного рівня наших виборців.
Маю надію, що Ви як порядна людина, будете однаково добре ставитися до виборців, які підтримували під час цих перегонів інших кандидатів, в тому числі мене. А Ваша плідна діяльність на згуртування громад Розточчя найближчим часом заколоситься добірними зернами успіху.
Вітаю Вас з перемогою та бажаю гідно нести звання українського парламентаря.
З повагою Тарас Козак».

Нагадаємо, що за результатами соціологічних опитувань напередодні волевиявлення, Тарас Козак мав перевагу над Василем Пазиняком у межах 10-18%.

Переглядів: 1051 | Додав: Admin | Теги: Тарас Козак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]