Головна » 2014 » Січень » 5 » Передноворічний звіт дитячої музичної школи
19:57
Передноворічний звіт дитячої музичної школи


22 грудня у Народному домі відбувся звітний концерт Рава-Руської дитячої музичної школи.
Захід розпочався зі вступного слова директора музичної школи Валерія Самбульського. Він подякував всім, хто долучився до організації звітного концерту.
 - На сьогодні школа є досить потужною, у нас навчаються 324 учні і викладають близько 60 викладачів,  - розповів Валерій Богданович. – Це півріччя було дуже плідне, зроблено багато роботи.
Також директор коротко анонсував концерт і закликав після закінчення виступу оцінити виставку художніх робіт, чим зробити підсумок почутого і побаченого.
Після виступу відбулося традиційне нагородження викладачів та обдарованих учнів грошовими преміями, грамотами і подарунками.
Міський голова Ірина Верещук подякувала Валерію Самбульському за ту відповідальність, яку він бере на себе як керівник.
-  Я пишаюсь, що у Раві- Руській є така школа, - зазначила Верещук. - Те, що ви робите зі своїм колективом, - наше майбутнє, - додала мер і вручила учням художнього відділу ДМШ подарунки.
 Виступи учнів та колективів музичної школи були сповнені і випромінювали надзвичайно велику кількістю позитивної енергії, навіювали святковий настрій.

Михайло Мартин,
член гуртка журналітики Рава-Руського МБДЮТ


УВАГА! №10 (44), як новорічний подарунок безкоштовно надійшов на домашні адреси близько 800 равчанам! У продажі номера немає. Безкоштовно примірники газети разом з подарунковим календариком "Рава-Руська. Європа поруч..." ви можете знайти у книгарні "Берег", супермаркеті "Центр", Рава-Руській міській раді, Рава-Руській районній лікарні. 

Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 706 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]