Головна » 2014 » Травень » 31 » «Рава» бере максимум
10:58
«Рава» бере максимум

Команда зі Старої Скваряви завжди вважалась для «Рави» незручним суперником. У минулому році вона перемогла у Раві-Руській і тим самим перекреслила надії  равчан на боротьбу за чемпіонство. І цього разу її гравці сподівалися вивезти позитивний результат із прикордонного містечка.

З перших хвилин гри «Рава» заволоділа ініціативою і вже на третій хвилині гри повинна була відкривати рахунок: Бойко пробив сильно, але невлучно. 
Відповіли гості гострою контратакою. Мариняк пройшов по лівому фланзі і прострілив у воротарську – воротар «Рави» на виході зіграв надійно. А через декілька хвилин все той же Мариняк знову мав нагоду відзначитись. Цього разу його удар заблокував Фурса. 
На 30-й хвилині нагоду відзначитись змарнував Богуш, не зумівши як слід обробити м’яча. А вже через хвилину нагоду відзначитись зі стандарту мав Щигол. Цього разу надійно зіграв воротар гостей.
Відкрили рахунок равчани на 37-й хвилині. Після навісу з флангу в карному майданчику найспритнішим виявився Дацишин, який головою переправив смугастого у кут воріт. До кінця тайму він же мав відзначатись ще раз, проте з його ударом воротар на цей раз упорався. 
Початок другого тайму «Рава» провела в атаках і на 50-й хвилині подвоїла рахунок – Вивроцький головою переграв воротаря. 
Після другого забитого равчанами гола команди, здавалось, заспокоїлись. «Рава» атакувала  більш за інерцією ніж задля збільшення рахунку. Нагоди для взяття воріт Старої Скваряви виникали все рідше. 
Усе з ніг на голову перевернув гол гостей, який був абсолютно нелогічний. Після порушення правил гри у центрі поля гості швидко розіграли м’яча і вивели на побачення з воротарем Мариняка, який легко скоротив рахунок. 
Після пропущеного голу «Рава» знову насіла на ворота гостей. Свої можливості забити змарнували Заблоцький та Вивроцький, які не влучали по воротах. 
На 90-й хвилині супермомент створив Богуш. Він на швидкості пройшов захисника і, не зближуючись з воротарем, пробив по воротах – м’яч перевірив на міцність каркас воріт.
Зрештою, матч так і закінчився четвертою поспіль звитягою «Рави».
Після четвертого туру «Рава» одноосібно очолила турнірну таблицю і випереджає найближчого переслідувача на три очки.
Ігор Брик
 
Чемпіонат Жовківського району з футболу. Вища ліга. Дорослі склади. 4 тур.
25 травня. Рава-Руська. Стадіон «Локомотив».
«Рава» – Стара Скварява – 2:1.
«Рава»: Старчак, Фурса, Заблоцький М. (Стельмах, 60), Зінько (к), Старчак Я, Щигол (Заблоцький І., 72), Чорний, Бойко, Вивроцький (Кобринець, 89), Дацишин (Винницький, 80), Богуш. 
Голи: Дацишин, Вивроцький - Мариняк.
Юнацькі склади: «Рава» - Стара Скварява – 1:0.
 
 Ігори Брик,
газета "Прикордоння" №6 (50) від 26 травня 2014 року
Категорія: Спорт | Переглядів: 736 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]