Головна » 2012 » Листопад » 24 » РАВА-РУСЬКА МІСЬКА РАДА ВИСТУПИЛА ПРОТИ ГОЛОВИ ЖОВКІВСЬКОЇ РДА - читайте у №9 (34) газети "Прикордоння"
21:13
РАВА-РУСЬКА МІСЬКА РАДА ВИСТУПИЛА ПРОТИ ГОЛОВИ ЖОВКІВСЬКОЇ РДА - читайте у №9 (34) газети "Прикордоння"

9 листопада на XXI сесії Рава-Руської міської ради її депутати прийняли скандальне рішення щодо звернення до Президента України, в якому просять Главу держави розглянути можливість відсторонення від займаної посади голову Жовківської райдержадміністрації Степана Ціолковського. Своє рішення міський голова та депутати пояснюють тим, що він нібито "своїми непрофесійними діями штучно створює соціальну напругу у Жовківському районі, намагаючись посіяти розбрат та вороже ставлення громади міста до влади в цілому".
Зокрема, у листі йдеться про те, що, нехтуючи усіма можливими етичними нормами, незважаючи на етику поведінки державного службовця, не усвідомлюючи свого статусу, як представника влади, Степан Ціолковський порушує закони України, а саме бюджетний, де міським радам заборонено використовувати бюджетні кошти не за цільовим призначенням. Тут наведено приклад, що голова РДА нібито зобов’язав комунальне підприємство «Рава-Руське б/у №2» виготовити технічну документацію для будівництва та облаштування передмитної сервісної зони в рамках підготовки України до Євро-2012. Гроші на це Жовківська районна рада виділила у розмірі 150 тис. грн., але, як вказано у листі, «Ціолковський С.З. відмовився підписувати технічну документацію, саботуючи процес початку будівництва сервісної зони».
Також, звертаючись до Президента, депутати звинуватили голову РДА у невідповідності до чинного законодавства розподілу коштів, зокрема, понад 360 тис. грн., які було виділено Раві-Руській на капітальний ремонт доріг.

Повний текст читайте у №9 (34) газети "Прикордоння" від листопада 2012 року.

Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1166 | Додав: Admin | Теги: Рава-Руська міська рада, голова Жовківської РДА, Степан Ціолковський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]