Головна » 2014 » Травень » 9 » Рава-руський ліцей налагоджує співпрацю з професійними школами Польщі
10:01
Рава-руський ліцей налагоджує співпрацю з професійними школами Польщі

14 квітня Рава-Руський професійний ліцей відвідали представники Групи професійних шкіл №1 ім. маршалка Ю.Пілсудського з польського міста Скерневицого, що неподалік Варшави.

Метою візиту було ознайомлення з українським ліцеєм, налагодження співпраці між професійними навчальними закладами у Скерневице та Раві-Руській.
Директор професійного ліцею провела невелику екскурсію польським гостям, показала навчальні класи, майстерні, територію. У актовому залі вони зустрілися та поспілкувалися з ліцеїстами. Зокрема, учні з Скерницого розповіли про особливості навчання у професійних закладах Польщі, а рава-руські ліцеїсти – в Україні.
Представники польського навчального закладу також подарували рава-руським ліцеїстам гостинці – продукти харчування підприємств, з якими вони співпрацюють.
- У нас підписані угоди з такими підприємствами і наші учні проходять там виробничу практику, - розповіла представниця Групи професійних шкіл №1 Скерневицого Ірена Чайковська-Карпінська.
Найближчим часом ліцеїсти з Рави-Руської можуть поїхати в гості до Скерневицого аби на власні очі побачити та ознайомитися з тим, як відбувається навчання у польських професійних школа.
– Сподіваємося, що тоді ми обговоримо умови співпраці між нашим та польським навчальними закладами та підпишемл відповідну угоду, - розповіла директора Рава-Руського професійного ліцею Жанна Букієвська.
 
Захар Негода, газета "Прикордоння" №5 (49) від 18 квітня 2014 року
 
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 707 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]