Головна » 2010 » Липень » 15 » Раву-Руську відвідає відомий український політолог
13:44
Раву-Руську відвідає відомий український політолог

16 липня 2010 року в місті Рава-Руська (Львівська обл.) відбудеться міжнародний семінар-тренінг на тему: „Брендинг і промоушен малих міст відповідно до стандартів Європейського Союзу: досвід країн Вишеградської групи для України”. Захід проводитиметься в рамках міжнародного проекту, який здійснює Інститут трансформації суспільства спільно з Міжнародним Вишеградським Фондом.


Семінар-тренінг проводитиметься Інститутом трансформації суспільства у співпраці з Рава-Руською міською радою, яка є учасником проекту, Жовківською районною державною адміністрацією та чотирма посольствами країн V4: Посольством Словацької Республіки в Україні, Посольством Республіки Польща в Україні, Посольством Чеської Республіки в Україні, Посольством Угорської Республіки в Україні.

Мета міжнародного семінару-тренінгу:
- Окреслити сутність та європейські підходи до здійснення брендингу територій;
~ Ознайомити керівників органів місцевої влади Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей України із кращими практиками міст Вишеградської групи у сфері здійснення брендингу і промоушену міст, формування туристичної та інвестиційної привабливості територій;
~ Визначити механізми адаптації муніципального маркетингу та менеджменту українських міст до вимог ЄС на основі досвіду міст країн Вишеградської групи.

У заході братимуть участь: провідні експерти країн V4 та України; керівники Жовківської районної державної адміністрації; міські, селищні та сільські голови та представники міських рад із Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей України; представники громадських організацій та мас-медіа Львівщини.

Матеріали міжнародного семінару-тренінгу будуть надруковані в книзі „Брендинг міст: досвід країн Вишеградської групи для України”, науковому журналі „Економічний часопис-ХХІ”, всеукраїнській газеті "Місто і люди”, а також розміщені на сайтах www.soskin.info, www.ist.osp-ua.info, www.cityukraine.info 

Прес-служба
Інституту трансформації суспільства



Категорія: Місто | Переглядів: 883 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]