Головна » 2013 » Липень » 5 » СЕКРЕТАРЯ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЮБОМИРА КАШУБУ ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ
12:45
СЕКРЕТАРЯ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЮБОМИРА КАШУБУ ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно зі слідчим управління обласної міліції викрили секретаря міської ради одного із районів Львівської області. Повідомили в ГУ МВС у Львівській області.
"Посадовець свої обов’язки оцінив у 1000 доларів США. Таку винагороду чоловік хотів отримати за позитивно вирішене питання під час сесії Міської ради про виділення земельної ділянки під будівництв і обслуговування житлового будинку. Окрім цього, секретар Міської ради пообіцяв у подальшому прийняти позитивне рішення із цього питання на сесії.
Правоохоронці затримали зловмисника під час того, як він отримав частину суми, а саме 800 доларів США, та хотів їх обміняти у пункті обміну валют.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 368 КК України. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї події", - сказано у повідомленні.
Водночас на адресу Гал-інфо надійшло повідомлення від Жовківської РДА такого змісту: "На виконання розпорядження голови Жовківської районної державної адміністрації від 03 березня 2012 року № 214 «Про затвердження плану заходів з питань запобігання і протидії корупції в районі», за інформацією сектору взаємодії з правоохоронними органами оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату Жовківської РДА стало відомо, що працівниками ГУ УМВСУ у Львівській області 04.07.2013 року при отриманні грошовою винагороди за сприяння у вирішенні земельних питань в приміщенні Рава-Руської міської ради було «на гарячому» затримано секретаря ради, депутата від ВО «Свобода», який визнав свою провину.
Як стверджують проінформовані джерела актуальним питанням сьогодення, яке турбує громаду міста Рава-Руська є розподіл та надання у власність земельних ділянок під індивідуальне будівництва у новоспроектованому кварталі, а також виготовлення документації на них певними спеціалізованими фірмами. Так, мешканці міста скаржаться на те, що в них вимагають здійснити повну передоплату за виготовлення документів на землю за цінами, які вищі від ринкових.
Щодо згаданого епізоду тривають слідчі дії згідно з новим Кримінально-процесуальним Кодексом".

Гал-Інфо
Категорія: Місто | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
10.07.2013
4. Сволоту - геть! [Матеріал]
Кашуба задуже скоро почав ступати по головах: в Раві якихось 5 років, зате встиг пересваритися з всім лісгопом, з якого його вигнали зі скандалом. а сама свобода яку підставу робить! прикривається міською радою, а сама збирає з підприємців гроші для проведення заходів під своєю егідою! останній турнір міє ж вулицями тому яскравий приклад, де зінько збирав гроші і зарисував свободу як організатора. мислячі люди, а таких як розповідають всі політологи, 10-20%, не ведутьься та свободівські обіцянки. ви подривиться хто в міській раді сидить! сопляки, які навіть двох слів про господарку, економіку, інвестиції тощо сказати не можуть!

10.07.2013
3. руслан [Матеріал]
люди та це ж неправда, як можна цьому вірити, брешуть, страшна підстава.

10.07.2013
2. Відкриті очі [Матеріал]
о, Свобода починає стрілки переводити. Мабуть, брати хабарі для них вже стало звичною справою і нічого постидного як брати від людей важкозароблені гроші, будучи на державній посаді, для них у цьому немає і, взісано, в цьому винуваті всі, а не вони. Браво!

10.07.2013
1. равчани [Матеріал]
і як не соромно молодому журналюзі на початку карє"ри писати неправдиві статті під замовлення ?????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]