Головна » 2012 » Вересень » 22 » Шевченко та Королевська відвідали Раву-Руську
20:08
Шевченко та Королевська відвідали Раву-Руську

Відомий футболіст, другий номер виборчого списку партії «Україна – вперед!» Андрій Шевченко сьогодні відвідав місто Рава-Руська на Львівщині, де на стадіоні зустрівся з учнями місцевих шкіл.
18 вересня 2012 р. Зустріч відомого футболіста Андрія Шевченка з учнями шкіл міста Рава-Руська на Львівщині
Як передає кореспондент ІА ZIK, разом з ним до Рави-Руської приїхала і лідер партії «Україна – вперед!» Наталія Королевська.
У своєму виступі Андрій Шевченко розповів, що грав у найвідоміших футбольних клубах світу, захищав українську збірну і з дитинства мріяв стати великим футболістом. «А тепер я зроблю все, щоб ви, молоді хлопці і дівчата, мали шанси здійснити свою мрію. Я приєднався до партії «Україна – вперед!», бо я вірю в нашу команду і в те, що ми можемо змінити країну», – заявив він.
Шевченка привітав інший легендарний футболіст – ветеран «Карпат» і друг «Євро-2012» Степан Юрчишин. Він побажав Андрію Шевченку, щоб той і надалі прославляв Україну у світі.
Із короткою промовою виступила і лідер партії «Україна – вперед!» Наталія Королевська. Вона розповіла, що теж виросла у невеличкому містечку, тільки на Сході України, і вірить у велику, сильну Україну.
«Настав час здійснити мрію мільйонів українців. Я вірю у вас, вірю в нашу молодь», – заявила вона.
Після цього учні шкіл з міста Рава-Руська і навколишніх сіл отримали у подарунок м’ячі з підписами Андрія Шевченка і Наталії Королевської. У тому числі м’ячі отримали вихованці філіалу СДЮШОР «Карпати» у Раві-Руській.
Приїзд Шевченка викликав неабиякий ажіотаж – діти обступили його щільним кільцем, щоб отримати автограф і сфотографуватися з ним.

Довідка.
Нагадаємо, на початку версня новачки філіалу СДЮШОР «Карпати» у Раві-Руській отримали подарунки від керівництва та спонсорів клубу – нові комплекти футбольної форми, м’ячі та багато-багато морозива. Юні футболісти отримували подарунки з рук гравців «Карпат» Олександра Гладкого, Лукаса, Володимира Костевича та Миколи Жовтюка.
Зусиллями керівництва львівського клубу, тутешніх меценатів, які є справжніми футбольними уболівальниками, та місцевої влади діти з Рава-Руської та навколишніх сіл вже другий рік мають можливість на серйозному рівні займатися улюбленою справою – під пильним оком професійних тренерів вивчати ази футболу на полях високої якості, як зі штучним, так і натуральним газоном.
Також минулого тижня по дорозі до стадіону «Україна» у Львові зі сторони вулиці Зеленої зусиллями львівського клубу відкрили три натуральні газони найвищої якості, на яких зможуть тренуватися абсолютно всі карпатівські команди.

ЗІК
Категорія: Спорт | Переглядів: 1080 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]