Головна » 2013 » Червень » 19 » Що задумав секретар міської ради? - №4 (38) газети "Прикордоння"
22:07
Що задумав секретар міської ради? - №4 (38) газети "Прикордоння"

Ні для кого не є секретом, що  наше місто, попри можливості, які має, в силу різних обставин не може похвалитися пристойним станом доріг, якістю надання комунальних послуг, і, найголовніше, газифікованістю. 
Ці три проблеми равчан сьогодні турбують чи не найбільше. Міська влада, як правило, їх причиною називає відсутність коштів у бюджеті. 
Наразі вирішеити менш «глобальні» для міста проблеми, як от заміна вікон у дитячому садочку, будівництво спортивних та дитячих майданчиків, купівля сміттєвоза, допомагають кошти, отримані від участі у різноманітних проектах, конкурсах, програмах тощо. У таких випадках їх реалізація для міського бюджету не стає такою обтяжливою, оскільки їх співфінансують такі організації, як, до прикладу, «Програма розвитку ООН». Однак їхніх коштів недостатньо аби, приміром, капітально відремонтувати вулицю 1-го Листопада. 
Власне, пошук шляхів вирішення проблем, тобто пошук грошей, в прямому сенсі, поза бюджетом, на сьогодні, як бачимо, є одним із ключових завдань Рава-Руської міської ради.
Як нам стало відомо з власних джерел, 26 лютого у міській бібліотеці для дітей відбулися зібрання громадян щодо створення громадської організації задля покращення благоустрою міста за рахунок інвестицій з Євросоюзу. Серед його учасників був секретар міської ради Любомир Кашуба. У коментарі «Прикордонню» він розповів, що планує створити громадську організацію для того, аби займатися вирішенням різних питань, які Рава-Руська міська рада не в змозі вирішити з різного роду причин. 
- Це моя ініціатива і я шукаю однодумців, які готові допомогти міській раді своїми силами у вільний час та з власного бажання, - зазначив пан секретар.
Здавалося, безневинні, на перший погляд, збори, зібрання, захід, зустріч (називайте по-різному), якби не кілька «але»… Про його проведення не було заздалегідь повідомлено керівництво бібліотекою. Про це вони дізналися за 10 хвилин до його початку. Ніяких домовленостей щодо орендної плати за користування приміщенням бібліотеки не було. Крім того, незважаючи на присутність секретаря, у міській раді про зібрання також не змогли нічого повідомити. Натомість Любомир Кашуба підкреслив, що люди зібралися у бібліотеці без жодного обговорення місця зборів. А орендна плата, з його слів, взагалі не впливає на їх проведення, так як будівля бібліотеки є власністю Рава-Руської міської ради.

Повний текст читайте у №4 (38) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 813 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
24.06.2013
2. Оксана [Матеріал]
Кашуба бере на себе забагато повноважень. Хай би краще займався своєю роботою в міській раді, а то хоче показати, що він чогось вартує а насправді це не так.

23.06.2013
1. Петро [Матеріал]
Статті все бредовіші....Зразу видно на кого працює автор....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]