Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Справжній виклик для мешканців ОСББ "Виклик" - №8 (42) газети "Прикордоння"
19:58
Справжній виклик для мешканців ОСББ "Виклик" - №8 (42) газети "Прикордоння"

Мешканці ОСББ «Виклик» по вул. Залізної Дивізії, 1 вже рік живуть у спартанських умовах. Минулої осені тут почав протікати дах, яких затоплює квартири на верхніх поверхах.
Квартира Тетяни Морозової, яка мешкає на останньому, п’ятому, поверсі, потерпає чи не найбільше.
- У нас в кухні у дощову погоду чи під час відлиги по стіні тече вода,  шпалери всі почорніли, у квартирі відчувається постійна сирість і волога, - розповіла пані Тетяна. – Якось вночі замкнула проводка, іскри розліталися в різні сторони. Відтоді у одній з кімнат немає електрики і ми можемо користуватися лише одним електричним приладом, бо якщо увімкнемо більше, то відчувається сильний сморід паленого, – боюся, що проводка може не витримати.
Мешканка розповіла, що через поганий дах цієї весни вода затікала аж на третій поверх. 
Окрім Тетяни Морозової на п’ятому поверсі будинку є ще дві квартири, але там ніхто не проживає. Тому з цією проблемою вона, фактично, бореться сама. Пані Тетяна боїться, що цієї осені та наступної весни ситуація буде ще гіршою ніж до цього.
- В мене діти часто хворіють, мають запалення легенів. Якщо будуть морози, ми не маємо куди подітися. Опалення в нас немає, лише електроприладами, але і їх ми не можемо увімкнути, - бідкається Тетяна Морозова. Вона розповіла, що знайшла будівельну бригаду зі Львова, яка робила шатровий дах в ОСББ «Домотоп» по вул. Лещуків, 8, і готова була взятися до робіт у будинку по вул. Залізної Дивізії, 1.
- Коли вони оглянули дах, то були шоковані, адже такого поганого ще не бачили. Нам повідомили, що на ремонт даху над нашим під’їздом потрібно 25-30 тис. грн. Однак, на рахунку ОСББ «Виклик» є близько 16 тис. грн., - бідкається Тетяна Морозова.

Повний текст читайте у №8 (42) газети "Прикордоння"
Категорія: Місто | Переглядів: 661 | Додав: Admin | Теги: дах, комунальна служба, ОСББ Виклик, вул. Залізної Дивізії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]