Головна » 2014 » Лютий » 28 » Територіальні громади Львівщини готові безкоштовно допомогти у проведенні позачергових виборів Президента
12:18
Територіальні громади Львівщини готові безкоштовно допомогти у проведенні позачергових виборів Президента

Територіальні громади Львівщини готові зробити свій вклад до проведення позачергових виборів Президента України, які відбудуться 25 травня цього року, - повідомляє офіційний сайт Рава-Руської міської ради.
Так, Річківська сільська рада звернулася до усіх громад України, органів місцевого самоврядування із закликом допомогти у підготовці до проведення виборів, формування дільничних та територіальних виборчих комісій на громадських засадах.
Рава-Руська міська рада таке звернення підтримала і разом з сусідньою громадою будуть звертатися з такою пропозицією до Верховної Ради України та Центральної виборчої комісії.
- На проведення позачергових виборів Президента необхідно близько 2 млрд. гривень. Це надзвичайно велика сума і, враховуючи ту ситуацію, яка зараз існує в країні, стане додатковим тягарем для її економіки. Ми  підтримуємо ініціативу Річківської сільської ради, яка закликає територіальні громади по всій Україні допомогти у проведенні виборів, - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
За словами мера, кожен свідомий громадянин, який прагне жити в новій країні, повинен розуміти, що і після закінчення акцій протесту повинен бути активним та небайдужим до процесів, які відбуваються в Україні.
- Ми закликаємо кожного, хто на місцях займатиметься підготовкою до проведення виборів, робити це на громадських засадах, тобто безкоштовно, - додала Верещук. – Для людей, які з різних причини не мали змоги поїхати на Майдан, це стане можливістю долучитися до проведення змін у країні та її розбудови.

Категорія: Місто | Переглядів: 770 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]