Головна » 2011 » Серпень » 1 » У №7 (22) газети "Прикордоння" читайте "Недитячий конфлікт на дитячому майданчику" за участю міського голови міста та молодиків
21:52
У №7 (22) газети "Прикордоння" читайте "Недитячий конфлікт на дитячому майданчику" за участю міського голови міста та молодиків

У "свіжому" номері газети "Прикордоння" читайте про конфлікт, який виник між міським головою та молодиками на міській алеї - "Недитячий конфлікт на дитячому майданчику".

У "Колонці головного редактора" читайте лист-відгук равчанки на публікацію у №6 (21) "Земельні маніпуляції. Як це було".

"Приємна тенденція продовжується". - Інформація про кількість народжених та померлих за перше півріччя 2011 року.

"У Раві пройшов IV дитячо-юнацький футбольний турнір". - Репортаж зі змагань, куди з'їхалося 10 команд, і на яких равчани посіли 9-те місце.

"У Рава-Руській райлікарні нова лабораторія!" - Репортаж з місця події.

"У Раві майже півтори тисячі передплатників". -Розмова з новим начальником міського поштового відділення Рави-Руської Ольгою Скорупською.

У рубриці "Літературна Равщина" дебютує Василь Осика.

Інформація Рава-Руської поліклініки щодо профілактики кліщового енцефаліту та хвороби Лайма.

У рубриці "Дозвілля" ви дізнаєтесь, як у літню спеку зробити квартиру прохолоднішою.

Газету "Прикордоння" можна знайти у розповсюджувачів преси на малому ринку міста, а також у книгарні "Берег", що у центрі міста по вул. Грушевського.


Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1052 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
17.08.2011
3. Катя [Матеріал]
я повністю підтримую людину "ххх", наша мерша бере на себе забагато прав,які їй не належать,вона просто хотіла показати своєму бойфренду яка вона "охуєна" мерша,я думаю що на 2-гий строк її не виберуть.

04.08.2011
2. Прикордоння [Матеріал]
Ваше право думати, що статті замовні. І, враховуючи те, що подана лише думка мера, цілком справедливо вважати, що публікація необ'єктивна. Проте інша сторона конфліку, молодики, відмовилися від коментарів і висловити свою позицію.
Редакція не маємо на меті бути суб'єктивними, когось виправдовувати, а когось робити винуватими. Після судового засідання буде опубліковано рішення суду щодо цієї справи. Наразі редакція, як було повідомлено після опублікованого інтерв'ю, готова надати сторінки газети для висловлення точки зору і версії подій для кожної сторони конфлікту.

04.08.2011
ваші заказні статті газеті прикордоння не пасують,дуже люблю вашу газету,але будь ласка будьте актуальними,палка має два кінці,в мерової своя правда,але і дітей не ображайте.не пасує жінці-меру серед ночі з бой френдом на підпитку матюкати дітей,ще й альфівцю копати в пах хлопця,і забирати скутери,без міліції

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]