Головна » 2010 » Жовтень » 16 » У МАПП "Рава-Руська" затримали велику партію зброї
11:05
У МАПП "Рава-Руська" затримали велику партію зброї

14 жовтня у пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники запобігли переміщенню через державний кордон великої партії пневматичної зброї.

Як повідомили ZAXID.NET в Західному регіональному відділенні Держприкордонслужби, для проходження прикордонно-митного оформлення на в’їзд до пункту пропуску прибули два легкові автомобілі, якими керували громадяни України. Під час оформлення був застосований спеціальний собака з пошуку зброї та вибухівки. Собака дав спрацювання на наявність у багажному відділенні зброї. Транспортні засоби було виведено із загального потоку та проведено поглиблений огляд. Власники автомобілів під час декларування вказали, що везуть лише особисті речі, а зброї, вибухівки чи наркотичних речовин не мають. Але спеціальна оглядова група виявила у двох автомобілях пневматичні гвинтівки різних моделей загальною кількістю 90 одиниць, у салоні та в багажному відділенні автомобіля.

За цим фактом поінформовано МВС України та прокуратуру у Львівській області, гвинтівки направлено на експертне дослідження.

Категорія: Митниця | Переглядів: 900 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]