Головна » 2014 » Серпень » 19 » У місті заборонили використання піротехніки
12:45
У місті заборонили використання піротехніки

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук видала розпорядження, яким заборонила використання піротехніки на території міста. Так, заборона діє на період проведення Антитерористичної операції на Сході України.

Про це повідомляє офіційна сторінка Рава-Руської міської ради.

- До міської ради звертаються мешканці міста зі скаргами на те, що посеред ночі у місті лунають феєрверки, - розповіла Ірина Верещук. -  У час, коли внаслідок військових дій щодня гинуть багато людей, робити гучні святкування щонайменше недоречно. Крім того, чимало людей, прокинувшись серед ночі від звуку петард та феєрверків, починають лякатися, переживати чи бува  обстріли не розпочалися і тут. Переглядаючи новини зі зони АТО, багато людей перебувають у важкому психологічном стані,у постійному стресі та нервовому збудженні. А використання піротехнічних засобів може лише нашкодити.

Відповідно до розпорядження, на власників розважальних закладів міста покладено персональну відповідальність щодо його виконання. Воно є обов'язковим до виконання і перебуває під особистим контролем міської голови.

Категорія: Місто | Переглядів: 709 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]