Головна » 2014 » Травень » 9 » У Раві-Руській вшанували загиблих у роки Другої світової війни
20:15
У Раві-Руській вшанували загиблих у роки Другої світової війни

9 травня у Раві-Руській вшанували пам’ять загиблих учасників Другої світової війни на території міста.

- Рава-Руська має дуже велику і водночас трагічну історію, адже в роки Першої та Другої світових воєн тут загинули десятки тисяч людей, - розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук. – Тому, зважаючи на ту ситуацію, яка зараз є в країні, ми все ж вирішили, що вшанувати їх пам’ять потрібно.

Ірина Верещук зазначила, що від урочистостей цього року вирішено відмовитися, адже міська рада була попереджена про можливі провокації. Саме тому вшанування загиблих відбулося без попереднього повідомлення громадськості.

- Минулого тижня у нас відбулася нарада,на якій ми вирішили відмовитися від проведення різноманітних заходів на території населених пунктів, а також посилити охорону важливих об’єктів, - зазначила мер міста, яка видала відповідне розпорядження.

Міський голова, працівники Рава-Руської міської ради, начальник відділу ДПСУ "Рава-Руська", прикодонники, ветерани Збройних Сил України вшанували загиблих учасників Другої світової війни на території Рави-Руської. Вони поклали квіти до пам'ятника воїнам, які загинули у битві за Раву-Руську, що встановлено на міському кладовищі. Згодом було покладено гірлянду до пам'ятника Невідомому солдатові у центрі міста. Після того учасники вшанували пам'ять розстріляних радянських військовополонених, поклавши квіти до братських могил неподалік гори Вовковиця.

Категорія: Місто | Переглядів: 661 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]