Головна » 2010 » Жовтень » 8 » У Раві відкриється філія ФК "Карпати"
16:51
У Раві відкриється філія ФК "Карпати"

За інформацією офіційного сайту ФК "Карпати", незабаром у Раві-Руській відкриється нове футбольне відділення цього клубу. 
Угоду про це підписали генеральний директор «зелено-білих» Ігор Дедишин та міський голова Рави-Руської Алла Сопрун.

Відповідно до угоди, клуб забезпечить відділення кваліфікованими тренерами, м’ячами, екіпіруванням та іншими технічними необхідностями. Натомість, місто зобов’язалося забезпечити дітей новим полем зі штучним покриттям; його будівництво взяла на себе група місцевих меценатів. На майданчику, що знаходиться на стадіоні «Локомотив», вже тривають роботи. Штучна трава також закуплена – незабаром місцеві таланти зможуть займатися футболом, не дивлячись на погоду та пору року.


Натомість, попри публікації на нашому сайті та на сторінках газети "Прикордоння", план розміщення майданчика зі штучним покриттям не змінили і бігові доріжки такі будуть зруйновані.
До речі, дивно, що керівництво ФК "Карпати" пішло на такий крок, оскільки стадіон "Локомотив" не має так званого паспорта, в якому зазначені всі основні його характеристики.
Таким чином, єдиний рава-руський легкоатлетичний стадіон перетворився на гібрид футбольного зі штучним міні-майданчиком.

Категорія: Спорт | Переглядів: 930 | Додав: Admin | Теги: ФК Карпати, Сопрун А. А., Стадіон Локомотив | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]