Головна » 2014 » Травень » 9 » У Раві з’явилась алея небесної сотні
10:06
У Раві з’явилась алея небесної сотні

4 квітня у Раві-Руській працівники міської ради висадили Алею Небесної сотні.

Понад 100 саджанців смереки посадили у парку на розі вулиць Грушевського та Ярослава Мудрого, які надали у Рава-Руському лісгоспі.
- Ці саджанці, які ми висадили, є найменшим, що може зробити громада для тих людей, які загинули в ім’я свободи, справедливості, чесності та людської гідності, - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
Смереку висадили у парку біля міської ради. Нещодавно на громадському віче равчани вирішили назвати його іменем Героїв Майдану.
Однак на сесії міської ради, яка відбулася у березні, депутати вирішили, що це питання варто додатково обговорити на громадських зборах. Наразі рішення про перейменування парку, який досі носить ім’я радянського воєначальника Георгія Мікушева, ще не прийнято.
Ще раніше, восени минулого року, після того як у Раві вандали зруйнували пам’ятник воїнам УПА, спеціально створена комісія розглядала питання про перейменування парку Мікушева у парк Незалежності або ж Борцям за волю України. На місці ж зруйнованого пам’ятника повинні були встановити новий, а сам парк належним чином впорядкувати. Однак, як відзначають у Рава-Руській міській раді, у зв’язку з революційними подіями у країні, роботи щодо цього питання ще тривають.
 
Тарас Левко, газета "Прикордоння" №5 (49) від 18 квітня 2014 року
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 713 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]